top of page
Team vergadering

ONZE

SPONSORS

Cera plus tekst.png

CERA

Thank you for donating € 2.000

Met zo’n 400.000 vennoten is Cera een van de grootste coöperaties van België. Zij brengen mensen, middelen en organisaties samen, bundelen krachten, nemen initiatieven en realiseren projecten met een duidelijk doel: samen investeren in welvaart en welzijn. Meer weten? Surf naar www.cera.coop

DFY_logo-horizontal.png

DIGITALFORYOUTH

Thank you for donating € 2.100

DigitalForYouth werd in 2019 opgericht door DNS Belgium vzw en Close the Gap vzw. Tijdens de eerste lockdown heeft DigitalForYouth reeds 12.000 laptops kunnen inzamelen en refurbishen voor jongeren van middelbare scholen.

test.PNG

TITAMED

Thank you for donating € 2.000


Titamed is een internationaal actieve Belgische onderneming, gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige medische instrumenten, schroeven en platen voor kaakchirurgen.

VGD_Logo_geen achtergrond.png

VGD


Thank you for donating 46 laptops

 

VGD biedt al 40 jaar all-round ondersteuning en begeleiding aan zelfstandigen, familiebedrijven en kleine- en middelgrote ondernemingen, als een betrouwbare en transparante partner, die pro-actief adviseert over alles wat met het ondernemingsleven te maken heeft.

BioPlanet_Q_New.jpg

BIO-PLANET

Thank you for donating 20 laptops


Een duurzame en unieke supermarkt: fair trade, gezond, veggie, respectvol. Bij Bio-Planet wordt bewust kiezen makkelijk.

agio-legal-logotype-black-orange.png

AGIO LEGAL
 

Thank you for donating € 500


Agio Legal (voordien Lige advocaten) is al vele jaren een gevestigde waarde in de Antwerpse advocatuur. Met een team van 12 advocaten staan zij u graag bij in materies inzake bouwrecht, aansprakelijkheidsrecht,  faillissementen en overheidsopdrachten.

XLBOOM%20LOGO_412C_2015BLACK_edited.png

XLBOOM

Thank you for donating 5 laptops

Een reeds lange traditie in tijdloos design. Originaliteit, kwaliteit en handgemaakt is wat XLBoom's verhaal kenmerkt.

Smals_Logo_baselineICT_Q.jpg

SMALS

Thank you for donating 5 laptops

Smals realiseert innovatieve ICT-projecten inzake e-government en e-health voor de Belgische sociale zekerheid en gezondheidszorg.

Logo Digipolis.png

DIGIPOLIS

Thank you for donating 5 laptops

ICT-partner van de steden Antwerpen en Gent met innovatieve projecten die het leven van duizenden inwoners steeds beter maken. Digipolis geeft de stad digitaal vorm.

Printsalon_Logo.png

PRINTSALON

Thank you for the campaign material

Een professioneel en ervaren team van mensen staat altijd voor je klaar! Een hecht team met kennis voor hun vak. Samen werken ze aan het resultaat zoals jij het voor ogen hebt.

STRIVANTA_LOGO_ALPHA_RGB_VERTICAL_BLACK.

STRIVANTA

Thank you for donating € 500

Ontstaan uit een passie voor techniek en… mensen. STRIVANTA CONSULTANTS wordt het eerste netwerk dat een eerlijke kans biedt aan mensen met een passie voor techniek.

1280px-BASF-Logo_bw.png

BASF

Thank you for donating 5 laptops

Wij creëren chemie voor een duurzame toekomst. 

terra verde2.png

TERRA VERDE

 

Thank you for donating € 500

Terra Verde is gespecialiseerd in export van topkwaliteit verse groenten en fruit. De nadruk ligt op klantgerichtheid, kwaliteit, service en flexibiliteit.

UMICORE logo 300 dpi (1).jpg

UMICORE

Thank you for donating € 500

Een belangrijke doelstelling van Umicore is om duurzame waarde te creëren. Dat doel is gebaseerd op de ambitie om materialen te ontwikkelen, te produceren en te recycleren en zo de missie van Umicore te verwezenlijken: materials for a better life.   

silhouet-man.jpg

?

JOUW LOGO HIER?

 

Contacteer ons en word ook sponsor van #AllemaalDigitaal

bottom of page