Team vergadering

ONZE

SPONSORS

Titamed 

Thank you for donating € 2.000


Titamed is een internationaal actieve Belgische onderneming, gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige medische instrumenten, schroeven en platen voor kaakchirurgen.

DFY_logo-horizontal.png

DigitalForYouth 

Thank you for donating € 2.100

DigitalForYouth werd in 2019 opgericht door DNS Belgium vzw en Close the Gap vzw. Tijdens de eerste lockdown heeft DigitalForYouth reeds 12.000 laptops kunnen inzamelen en refurbishen voor jongeren van middelbare scholen.

VGD


Thank you for donating 46 laptops

 

VGD biedt al 40 jaar all-round ondersteuning en begeleiding aan zelfstandigen, familiebedrijven en kleine- en middelgrote ondernemingen, als een betrouwbare en transparante partner, die pro-actief adviseert over alles wat met het ondernemingsleven te maken heeft.

BIO-PLANET

Thank you for donating 20 laptops


Een duurzame en unieke supermarkt: fair trade, gezond, veggie, respectvol. Bij Bio-Planet wordt bewust kiezen makkelijk.

SMALS

Thank you for donating 5 laptops

Smals realiseert innovatieve ICT-projecten inzake e-government en e-health voor de Belgische sociale zekerheid en gezondheidszorg.

BASF

Thank you for donating 5 laptops

Wij creëren chemie voor een duurzame toekomst. 

XLBOOM

Thank you for donating 5 laptops

Een reeds lange traditie in tijdloos design. Originaliteit, kwaliteit en handgemaakt is wat XLBoom's verhaal kenmerkt.

STRIVANTA

Thank you for donating € 500

Ontstaan uit een passie voor techniek en… mensen. STRIVANTA CONSULTANTS wordt het eerste netwerk dat een eerlijke kans biedt aan mensen met een passie voor techniek.

DIGIPOLIS

Thank you for donating 5 laptops

ICT-partner van de steden Antwerpen en Gent met innovatieve projecten die het leven van duizenden inwoners steeds beter maken. Digipolis geeft de stad digitaal vorm.

PRINTSALON

Thank you for the campaign material

Een professioneel en ervaren team van mensen staat altijd voor je klaar! Een hecht team met kennis voor hun vak. Samen werken ze aan het resultaat zoals jij het voor ogen hebt.

LIGE


Thank you for donating € 500


Lige advocaten is al vele jaren een gevestigde waarde in de Antwerpse advocatuur. Met een team van 12 advocaten staan zij u graag bij in materies inzake bouwrecht, aansprakelijkheidsrecht, overheidsopdrachten en faillissementen.

TERRA VERDE

 

Thank you for donating € 500

Terra Verde is gespecialiseerd in export van topkwaliteit verse groenten en fruit. De nadruk ligt op klantgerichtheid, kwaliteit, service en flexibiliteit.

?

JOUW LOGO HIER?

Contacteer ons en word ook sponsor van #AllemaalDigitaal

© Deze website werd gemaakt door JCI Antwerpen 2020-2021

  • Instagram