top of page
Image by Annie Spratt

WIE

ZIJN WIJ

Dit project is een samenwerking tussen 2 non-profit verenigingen: JCI Antwerpen en Elegast.

WIE ZIJN WIJ

1. 

JCI Antwerpen

 

JCI Antwerpen is een vereniging van enthousiaste young professionals tussen 18 en 40 jaar, die via impactvolle projecten actief wil bijdragen aan positieve veranderingen in de maatschappij en de groeikansen die hierbij gepaard gaan.
 

JCI Antwerpen maakt deel uit van het wereldwijde JCI netwerk, met lokale afdelingen over heel de wereld.  Alleen al in Vlaanderen bestaan er 29 lokale JCI-afdelingen. Samen werken we aan straffe businessprojecten,  warme gemeenschapsprojecten, organiseren we interessante opleidingen en internationale congressen, en bieden we vooral een professioneel netwerk met vrienden voor het leven.

 

uc.png

2

Elegast

 

Elegast is een vaste waarde in de Antwerpse jeugdzorg, hulpverlening en buurtwerking. In een sfeer van vertrouwen en verantwoordelijkheid biedt ze jongeren en gezinnen de kansen om positief te participeren in onze samenleving. 

Elegast biedt hulp aan in het kader van jeugdzorg, onderwijs, justitie en maatschappelijk werk. Zij voorzien 25 hulpverleningsvormen vanuit 15 afdelingen op 10 verschillende locaties. Zo bereiken ze jaarlijks duizenden jongeren en hun gezinnen.

Elegast.png
bottom of page